TRICK OPERAMINI CELCOM DEAD (MATI LALUAN) VERSI HANDLER ANDROID DAN JAVA FT DOWNLOAD

Diposting oleh WahyuRyu89 pada 03:39, 23-Apr-13

ThumbnailKenape sejak akhir-akhir nie Mywapblog sentiasa error ye....kadang-kadang nak kene refresh 2 ke 3 kali baru ok....tapi bukan itu yang kita nak bincangkan dalam post kali ini.... kali nie kita akan bincang pasal trick handler operamini celcom dead pulak...sebab yang live dah admin post sebagai rujukan kat post yang lalu... kenape admin cakap rujukan? sebab dah ramai dah yang post kan cuma... [Baca selengkapnya]

OPERAMINI 7.5 VERIZON MAXIS NEW UPDATE MOD BY : Wahyu89 2013 (NEW UPDATE IP)

Diposting oleh WahyuRyu89 pada 03:56, 13-Apr-13

Thumbnailnilah maxis nie...kuat sangat buat hal kan...nak kata kedekut susah jugak sebab kite curi line dari dorang...tapi apa salahnya kan...bukannya kita tak penah langsung topup...kalau.tak pernah topup takpe jugak sebab 2 lah admin malas nak post trick maxis nie..sebab tak kan bertahan lama punya lah tapi banyak yang minta maxis nie...jadi admin usaha kan lah bagi dalam bentuk mod nie... sapa yang nak... [Baca selengkapnya]

OPERAMINI CELCOM LIVE ANDROID FT (DOWNLOAD)

Diposting oleh WahyuRyu89 pada 02:47, 11-Apr-13

Thumbnaillama jugak kan admin tak ada update blog nie....kira-kira 5 hari tak penah buka Dashboard...sampai operamini yang admin mod nie lambat nak share dengan korang.. nie admin mod operamini celcom live untuk tpon android 2 yang boleh suft laju dan dua lagi yang boleh download file besar...dan yang boleh download besar nie...admin penah terai download sampai 400mb...dan yang selebihnya korang... [Baca selengkapnya]